Sinds 2001 was ontvangst.org beschikbaar om ontvangstrapporten te plaatsen van (ether)piraten.

Ook nadat mijn interesse in het ontvangen van piraten gedaald is bleef dit platform in de lucht, ondanks het feit dat steeds minder rapporten geplaatst werden. Omdat er blijkbaar iets goed gedaan is bij het opzetten van de site kon het ook gewoon doordraaien, maar techniek gaat ook verder.

Omdat op 25 mei 2018 ook de AVG in werking is getreden, en daar extra eisen gesteld worden aan het omgaan met gegevens, is dit een goed moment om het kunnen toevoegen van nieuwe rapporten te stoppen.

De site blijft gewoon in de lucht om nog eens lekker te kunnen zoeken in de rapporten die de afgelopen 17+ jaar geplaatst zijn, maar toevoegen van nieuwe rapporten is niet meer mogelijk. Iedereen die deze periode een bijdrage heeft geleverd enorm bedankt hiervoor - zonder jullie was het niet succesvol geworden: in totaal zijn er ruim 100.000 rapporten geplaatst.

Wat betreft de AVG: wij plaatsen cookies om het navigeren op de site mogelijk te maken, en we houden verkeersgegevens bij van de site. Deze worden echter binnen de regels van de AVG geanonimiseerd. Rapporten zijn niet direct herleidbaar naar individuele personen en vallen daardoor niet binnen de AVG.

Ontvangstrapporten van over de periode
Datum Tijd Station Frequentie Lokatie
Zender
Afstand Lokatie
Ontvanger
Signaal ST RDS Audio Attachments Door  
04-06 21:19 Soasels Trio 94.50 MHz Saasveld (Ov) 48 km/
84 km
Van Hoogeveen (Dr) tot Tynaarlo (Dr)     Dennis
Mobiel
 

Voor meer informatie over het ontvangststation (lokatie, apparatuur), klik op de naam van de ontvanger in de "Door"-kolom.
Overzicht opgebouwd in 0.11856198310852 seconden.